• New Range Rover Velar

  DE AVANT-GARDE RANGE ROVER

  MEER INFORMATIE
 • Discovery Sport

  NU VERKRIJGBAAR ALS
  URBAN SERIES

  Meer Informatie
 • ALL-NEW DISCOVERY

  'S WERELDS MEEST VEELZIJDIGE SUV

  MEER INFORMATIE
 • Range Rover Evoque Convertible

 • Range Rover Evoque

 • Range Rover Sport

 • Range Rover

 • INDRUKWEKKENDE TREKTOCHT DOOR HIMALAYA MET KLASSIEKE LAND ROVERS

  8-8-2018

  INDRUKWEKKENDE TREKTOCHT DOOR HIMALAYA MET KLASSIEKE LAND ROVERS

  Land Rover tilde de viering van zijn 70-jarig jubileum naar nog grotere hoogte door een bezoek aan een kleine gemeenschap in West-Bengalen. Een dorp dat voor in de strijd om het bestaan volledig vertrouwt op klassieke Land Rovers.

  Lees meer

 • MISS MONTREAL KIEST MET RANGE ROVER EVOQUE VOOR NIEUW GELUID

  18-7-2018

  MISS MONTREAL KIEST MET RANGE ROVER EVOQUE VOOR NIEUW GELUID

  Een nieuwe zomer, een nieuw geluid. De succesvolle Nederlandse zangeres Sanne Hans, frontvrouw van de band Miss Montreal, zet de samenwerking met Land Rover voort en verplaatst zich voortaan per Range Rover Evoque. Van gitaar tot hond reist alles gemakkelijk mee naar optredens, het bos, festivals of andere bestemmingen.

  Lees meer

 • PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  17-7-2018

  PLUGSURFING MAAKT OPLADEN GEMAKKELIJKER VOOR BERIJDERS VAN ELEKTRISCH AANGEDREVEN JAGUARS EN LAND ROVERS

  Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing - Europa's grootste oplaadnetwerk - voor het bieden van premium oplaaddiensten voor zijn elektrisch aangedreven modellen.

  Lees meer

 • 70 JAAR LAND ROVER MATERIAALINNOVATIE IN LONDON DESIGN MUSEUM

  28-6-2018

  70 JAAR LAND ROVER MATERIAALINNOVATIE IN LONDON DESIGN MUSEUM

  Land Rover viert zijn 70ste jaar met een hoogst bijzondere expositie in het London Design Museum. De stoelen in het atrium van het museum zijn bekleed met 18 verschillende soorten stof en leer die Land Rover door de jaren heen heeft gebruikt. Zo kunnen bezoekers zien, voelen en ervaren hoe materialen zijn geïnnoveerd van de eerste Land Rover uit 1948 tot aan de modellen van nu.

  Lees meer

 • LAND ROVER EN BEAR GRYLLS VERRASSEN 13-JARIGE

  8-6-2018

  LAND ROVER EN BEAR GRYLLS VERRASSEN 13-JARIGE

  Land Rover geeft zijn 70ste jaar op bijzondere wijze gestalte met unieke events. In dat rijtje past de verrassing voor een 13-jarige scout Blake Harris tijdens het onlangs gehouden literaire Hay Festival in Wales. Hij was daar om zijn held Bear Grylls te zien. De wereldberoemde schrijver en avonturier arriveerde echter in een Land Rover Discovery in unieke camouflage waarin de naam van Blake was verwerkt. Bear Grylls nam de jongen mee voor een mini-avontuur.

  Lees meer

 • 70 JAAR LAND ROVER, ÉÉN UNIEKE ONLINE UITZENDING

  30-4-2018

  70 JAAR LAND ROVER, ÉÉN UNIEKE ONLINE UITZENDING

  Land Rover viert zijn zeventigste verjaardag met een wereldwijde online uitzending, waarmee het 's werelds populairste 4x4 en zijn fans in de spotlights zet. In de uitzending, getiteld 'World Land Rover Day', komen de auto's en de mensen die ze maken en berijden uitgebreid aan bod. Het programma is een eerbetoon aan zeventig jaar avontuur, humanitaire hulp en hard werken in alle klassen en culturen, overal ter wereld.

  Lees meer

 • LAND ROVER VIERT 70STE VERJAARDAG MET REUSACHTIGE SCHETS EN ‘WORLD LAND ROVER DAY’

  10-4-2018

  LAND ROVER VIERT 70STE VERJAARDAG MET REUSACHTIGE SCHETS EN ‘WORLD LAND ROVER DAY’

  Hoog in de Franse Alpen, in de dikke sneeuwlaag, is een reusachtig profiel van een Land Rover Defender gemaakt, ter aankondiging van 'World Land Rover Day' op 30 april 2018. Deze bijzondere dag vindt plaats om de zeventigste verjaardag van het iconische merk Land Rover te vieren. Het originele model, dat later werd omgedoopt in Defender, werd in 1948 op de Nederlandse AutoRAI voor het eerst aan het publiek getoond.

  Lees meer

 • RANGE ROVER VELAR UITGEROEPEN TOT MOOISTE AUTO TER WERELD

  28-3-2018

  RANGE ROVER VELAR UITGEROEPEN TOT MOOISTE AUTO TER WERELD

  De Range Rover Velar is uitgeroepen tot de mooiste auto ter wereld. De SUV werd vandaag bij de uitreiking van de World Car Awards 2018 op de New York International Auto Show gelauwerd met de prijs 'World Car Design of the Year'. 

  Lees meer

 • SNELLER DAN SUPERCAR: SNELHEIDSRECORD VOOR RANGE ROVER SPORT SVR OP TIANMEN ROAD IN CHINA

  13-3-2018

  SNELLER DAN SUPERCAR: SNELHEIDSRECORD VOOR RANGE ROVER SPORT SVR OP TIANMEN ROAD IN CHINA

  Niemand verwacht dat een SUV sneller is dan een exotische supercar. Maar op de Tianmen Road in China verbeterde de vernieuwde Range Rover Sport SVR het oude snelheidsrecord. Aan het stuur zat de Nederlandse coureur Ho-Pin Tung.

  Lees meer

 • SUMMUM VAN LUXE: RANGE ROVER SV COUPÉ DEBUTEERT IN GENÈVE

  6-3-2018

  SUMMUM VAN LUXE: RANGE ROVER SV COUPÉ DEBUTEERT IN GENÈVE

  Land Rover is al grondlegger van het luxury SUV-segment met de introductie van de Range Rover, bijna vijftig jaar geleden. Nu zet het merk de lijnen uit voor een nieuw genre met 's werelds eerste full-size luxury SUV-coupé: de Range Rover SV Coupé.

  Lees meer

 • LAND ROVER EXPLORE PHONE: EVEN ROBUUST ALS EEN DISCOVERY

  22-2-2018

  LAND ROVER EXPLORE PHONE: EVEN ROBUUST ALS EEN DISCOVERY

  De nieuwe Land Rover Explore Android-smartphone kan een stootje hebben - net als de Discovery. Met een batterij die krachtig genoeg is voor twee dagen intensief gebruik als het er ruig aan toegaat. De smartphone is ontwikkeld door Land Rover in samenwerking met de Bullit Group. De presentatie is tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT PHEV EERSTE AUTO DIE TRAP NAAR HEAVEN’S GATE BEKLIMT

  12-2-2018

  RANGE ROVER SPORT PHEV EERSTE AUTO DIE TRAP NAAR HEAVEN’S GATE BEKLIMT

  Om duizelig van te worden: 99 bochten en 999 traptreden. Maar die weerhielden de Range Rover Sport PHEV er niet van om een bijzondere wereldprimeur op zijn naam te schrijven. De benzine-elektrisch aangedreven SUV is 's werelds eerste auto die óók de trap naar Heaven's Gate beklom, een van de spectaculairste bezienswaardigheden van China.  

  Lees meer

 • RANGE ROVER SV COUPÉ MAAKT WERELDDEBUUT IN GENÈVE

  24-1-2018

  RANGE ROVER SV COUPÉ MAAKT WERELDDEBUUT IN GENÈVE

  Land Rover kondigt de introductie aan van 's werelds eerste fullsize premium SUV coupé. De nieuwe Range Rover SV Coupé is een opvallende en aantrekkelijke aanvulling op het Range Rover-gamma, met een verleidelijk design en een bijzonder interieur.

  Lees meer

 • DEFENDER LEEFT VOORT: LAND ROVER LANCEERT DEFENDER WORKS V8 TER ERE VAN 70E VERJAARDAGSFEEST

  17-1-2018

  DEFENDER LEEFT VOORT: LAND ROVER LANCEERT DEFENDER WORKS V8 TER ERE VAN 70E VERJAARDAGSFEEST

  Land Rover introduceert de Defender Works V8. Het betreft de snelste en krachtigste Defender die ooit door de Britse fabrikant gebouwd is. De gelimiteerde high-performance uitvoering - waarvan Land Rover slechts 150 exemplaren produceert - markeert de zeventigste verjaardag van het merk in 2018.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY COMMERCIAL & DISCOVERY SPORT COMMERCIAL: BEDRIJFSAUTO’S MET ‘GO ANYWHERE’-MENTALITEIT

  21-12-2017

  LAND ROVER DISCOVERY COMMERCIAL & DISCOVERY SPORT COMMERCIAL: BEDRIJFSAUTO’S MET ‘GO ANYWHERE’-MENTALITEIT

  Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial en de veelzijdige Land Rover Discovery Sport Commercial. Twee bedrijfsauto's met de kenmerkende 'Go Anywhere'-mentaliteit van het merk en een uiterlijk dat zich nauwelijks onderscheidt van dat van de personenuitvoering. Deze modellen combineren enorme functionaliteit met een perfect rijgedrag, zowel op de weg als off-road. En ze bieden een comfortabele, rijk uitgeruste ambiance voor bestuurder en passagier.

  Lees meer

 • TOONBEELD VAN LUXE: DE NIEUWE RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY

  29-11-2017

  TOONBEELD VAN LUXE: DE NIEUWE RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY

  Land Rover introduceert de vernieuwde Range Rover SVAutobiography tijdens de Los Angeles Auto Show. De meest luxueuze SUV van Land Rover biedt een weergaloze combinatie van vakmanschap en technologie en maakt van elke reis een waardevolle luxe-ervaring, ongeacht of je achter het stuur of achterin zit.

  Lees meer

 • Land Rover Discovery als droomkeuken voor topkok Jamie Oliver

  20-10-2017

   Land Rover Discovery als droomkeuken voor topkok Jamie Oliver

  Topkok en TV-persoonlijkheid Jamie Oliver en Jaguar Land Rover hebben de ultieme mobiele keuken gerealiseerd. Een creatie die het veelzijdige karakter van de Land Rover Discovery op bijzondere wijze uitlicht. Een SUV met ruimte voor Jamie's gezin én met een scala aan keukenattributen, zoals een slow-cooker, barbecue, ijsmachine en een dispenser voor olijfolie. Deze Discovery kan zelfs boter karnen tijdens het rijden.

  Lees meer

 • Het is weer tijd om een afspraak te maken voor uw winterwielen

  16-10-2017

  Het is weer tijd om een afspraak te maken voor uw winterwielen

  De herfst is begonnen en de komende maanden kan het weerbeeld sterk gaan wisselen.
  Ook uw Land Rover heeft wat aandacht nodig. Alleen op winterbanden biedt uw auto u maximale veiligheid en profiteert u van optimale tractie bij het accelereren.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SLEEPT 110 TON ZWARE ROADTRAIN DWARS DOOR AUSTRALISCHE OUTBACK

  20-9-2017

  LAND ROVER DISCOVERY SLEEPT 110 TON ZWARE ROADTRAIN DWARS DOOR AUSTRALISCHE OUTBACK

  De Land Rover Discovery heeft opnieuw zijn spierballen getoond door een 110 ton zware en 100 meter lange Roadtrain te verslepen over een traject van maar liefst zestien kilometer. Het beeld van een truck met zeven trailers die wordt voortgesleept door een SUV lijkt vergezocht, maar is precies wat gebeurde op de Lasseter Highway in Noord-Australië.

  Lees meer

 • DISCOVERY SVX: ULTIEME ALL-TERRAIN LAND ROVER DEBUTEERT OP IAA

  12-9-2017

  DISCOVERY SVX: ULTIEME ALL-TERRAIN LAND ROVER DEBUTEERT OP IAA

  De Discovery SVX voegt aan het gamma van Special Vehicle Operations (SVO) een model met extreem goede terreinvaardigheid toe. De Discovery SVX komt in het gamma naast de gelauwerde Range Rover Sport SVR en de Range Rover SVAutobiography - die het waarmerk van ultieme prestaties respectievelijk ultieme luxe zijn.  

  Lees meer

 • MOTORVERMOGEN TEGEN LOOPVERMOGEN: LAND ROVER DISCOVERY SPORT BINDT STRIJD AAN MET TEAM SLEDEHONDEN

  25-8-2017

  MOTORVERMOGEN TEGEN LOOPVERMOGEN: LAND ROVER DISCOVERY SPORT BINDT STRIJD AAN MET TEAM SLEDEHONDEN

  Zo'n 50% van de Land Rover-rijders bezit een hond en vervoert die regelmatig met de auto. Daarom heeft Land Rover zijn kwaliteiten met betrekking tot honden nog eens gedemonstreerd door een team van sledehonden te vervoeren naar een ondergrondse sneeuwtunnel in Finland. Daar vond tevens een unieke hondentraining plaats.

  Lees meer

 • LAND ROVER INTRODUCEERT SVO DESIGN PACK VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE RANGE ROVER

  26-6-2017

  LAND ROVER INTRODUCEERT SVO DESIGN PACK VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE RANGE ROVER

  Land Rover biedt Range Rover-eigenaren de mogelijkheid om hun luxueuze SUV extra te personaliseren met het nieuwe Design Pack, dat ontwikkeld is door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het sportieve en onderscheidende exterieurpakket accentueert Land Rovers kenmerkende combinatie van Brits design en geavanceerde techniek.

  Lees meer

 • LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

  20-4-2017

  LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

  De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten elk een eigen versie van de Land Rover Defender - van chocolade. Eet smakelijk!

  Lees meer

 • 50 JAAR VELAR: HET VERHAAL VAN RANGE ROVER

  4-4-2017

  50 JAAR VELAR: HET VERHAAL VAN RANGE ROVER

  Land Rover heeft een nieuwe bezoekersattractie geopend in de productiefaciliteit in Solihull, de thuisbasis van Land Rover. De interactieve exhibitie heet 'The Range Rover Story' en is opgezet ter ere van het vijftigjarig bestaan van 's werelds meest gerespecteerde, luxueuze SUV.

  Lees meer

 • WERELDPREMIÈRE RANGE ROVER VELAR IN HET DESIGN MUSEUM LONDEN

  1-3-2017

  WERELDPREMIÈRE RANGE ROVER VELAR IN HET DESIGN MUSEUM LONDEN

  Land Rover heeft de nieuwe Range Rover Velar onthuld in het Design Museum in Londen. Een uitgelezen decor voor een volstrekt nieuw model met elegante, strakke vormen en state-of-the-art technologie, zoals het baanbrekende infotainmentsysteem Touch Pro Duo. De Nederlandse vanafprijs van de Range Rover Velar D180 Automaat All Wheel Drive bedraagt € 73.800 incl. BTW en BPM. De Range Rover Velar benzine P250 Automaat All Wheel Drive is er vanaf € 75.000 incl. BTW en BPM. De nieuwe Range Rover Velar is per direct te bestellen.

  Lees meer

 • DE NEW RANGE ROVER VELAR

  22-2-2017

  DE NEW RANGE ROVER VELAR

  Land Rover creëerde in 1970 het segment van luxe SUV's met de lancering van de originele Range Rover. Bijna een halve eeuw later zet Land Rover de innovatiedrang door met de introductie van het vierde lid van de Range Rover-familie: de Velar. De onthulling vindt plaats op 1 maart 2017.

  Lees meer

 • LAND ROVER BAR LAAT WEDSTRIJDZEILBOOT AMERICA’S CUP TE WATER

  7-2-2017

  LAND ROVER BAR LAAT WEDSTRIJDZEILBOOT AMERICA’S CUP TE WATER

  Land Rover BAR heeft de wedstrijdboot te water gelaten waarmee het team zeilhistorie wil schrijven. De bijzonder snelle en technisch geavanceerde boot is met hulp van ingenieurs van Jaguar Land Rover ontwikkeld om de America's Cup, 's werelds oudste sporttrofee, te winnen. 

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT SVR: SPRINT OP VERHARD EN ONVERHARD

  23-1-2017

  RANGE ROVER SPORT SVR: SPRINT OP VERHARD EN ONVERHARD

  Veel vermogen is geen garantie voor topprestaties. Een intelligente aandrijflijn is minstens zo belangrijk. Diverse acceleratietests met de Range Rover Sport SVR op gras, gravel, sneeuw en zand bewijzen dat. Land Rover's Terrain Response 2 technologie zet de power van de 405 kW (550 pk) en 680 Nm sterke V8 onder deze sterk wisselende omstandigheden om in snelle sprinttijden.

  Lees meer

 • VIDEO 48 JAAR RANGE ROVER: EVOLUTIE VAN ICOON FRAAI IN BEELD GEBRACHT

  18-1-2017

  VIDEO 48 JAAR RANGE ROVER: EVOLUTIE VAN ICOON FRAAI IN BEELD GEBRACHT

  De Range Rover is een icoon en een pionier op het gebied van design, verfijning en technische innovatie sinds 1970. In een nieuwe, 120 seconden durende video komt de evolutie van de luxe SUV op perfecte wijze in beeld.

  Lees meer

 • LAND ROVER PRESENTEERT AVONTUURLIJKE HOUTEN SCHUILHUT

  8-12-2016

  LAND ROVER PRESENTEERT AVONTUURLIJKE HOUTEN SCHUILHUT

  Land Rover heeft de veelzijdigheid, de avontuurlijkheid en de hedendaagse designprincipes van de Discovery Sport toegepast op een concept voor een mobiele schuilhut. Het avontuurlijke onderkomen past als bouwpakket in de Discovery Sport en biedt in uitgebouwde vorm twee volwassenen voldoende ruimte om comfortabel te overnachten.

  Lees meer

 • ULTIEME SCHOONHEID OP AARDE: RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN PRESENTEREN ‘ULTIMATE VISTAS’

  25-11-2016

  ULTIEME SCHOONHEID OP AARDE: RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN PRESENTEREN ‘ULTIMATE VISTAS’

  Land Rover en het toonaangevende fotobureau Magnum Photos presenteren in de fotoserie 'Ultimate Vistas' adembenemende landschappen op aarde. In de eerste serie onthullen Land Rover en de gerenommeerde fotograaf Jonas Bendiksen prachtige locaties in Noorwegen, die bereikt zijn met dé ultieme SUV: de Range Rover.

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT BEDWINGT LEGENDARISCHE AFDALING

  7-11-2016

  RANGE ROVER SPORT BEDWINGT LEGENDARISCHE AFDALING

  Snelheden boven de 150 km/u, een hellingsgraad van maar liefst 75 procent en een hoogte van 2.170 meter. De Range Rover Sport overwon al deze hindernissen op een skihelling waar zelfs de beste skiërs moeite mee hebben: de legendarische afdaling in het Zwitserse Mürren.

  Lees meer

 • SPECTACULAIRE ONTHULLING NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY OP GROOTSTE LEGO-BOUWWERK TER WERELD

  28-9-2016

  SPECTACULAIRE ONTHULLING NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY OP GROOTSTE LEGO-BOUWWERK TER WERELD

  Land Rover heeft de nieuwe generatie Discovery op spectaculaire wijze onthuld. De nieuwe fullsize zevenpersoons Discovery maakte zijn werelddebuut op het grootste LEGO-bouwwerk ter wereld: een dertien meter hoge LEGO-versie van de beroemde Tower Bridge in Londen.

  Lees meer

 • SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  20-9-2016

  SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  Jaguar Land Rover en Spotify - 's werelds populairste muziekstreamingdienst met meer dan 100 miljoen gebruikers - hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een unieke applicatie voor gebruik in de auto. De speciale Spotify-app, beschikbaar vanaf 27 september, maakt deel uit van InControl Apps en is specifiek ontwikkeld voor gebruik via het InControl Touch-infotainmentsysteem in een Jaguar of Land Rover. Vooruitlopend op de lancering van 'Spotify for Jaguar Land Rover' wordt de app op ludieke wijze getest door Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson en rapper Example. Bekijk HIER de video.

  Lees meer

 • ALL-NEW DISCOVERY GECAMOUFLEERD MET KINDERTEKENINGEN

  14-9-2016

  ALL-NEW DISCOVERY GECAMOUFLEERD MET KINDERTEKENINGEN

  Land Rover introduceert de nieuwe Discovery als de meest veelzijdige en technisch geavanceerde familie-SUV met de beste (terrein)capaciteiten ter wereld. Om een auto te maken die aan deze omschrijving voldoet, moeten de designers en ingenieurs van Land Rover wel de wensen en eisen van de meest veeleisende gezinnen ter wereld kennen en begrijpen. Daarom namen ze hun werk steeds mee naar huis…

  Lees meer

 • LAND ROVER TEST INTELLIGENT SEAT FOLD OP EXTREME WIJZE: OP AFSTAND VANUIT DE LUCHT

  7-9-2016

  LAND ROVER TEST INTELLIGENT SEAT FOLD OP EXTREME WIJZE: OP AFSTAND VANUIT DE LUCHT

  Land Rover tilt het testen van nieuwe technologie naar ongekende hoogten - letterlijk. Wereldberoemde tv-avonturier en trouwe Land Rover-klant Bear Grylls sprong uit een vliegtuig en bediende tijdens zijn duikvlucht de Land Rover InControl Remote app op zijn smartphone om de stoelopstelling van de nieuwe Discovery te veranderen.

  Lees meer

 • ALL-NEW LAND ROVER DISCOVERY IN AANTOCHT

  6-9-2016

  ALL-NEW LAND ROVER DISCOVERY IN AANTOCHT

  De All-New Land Rover Discovery belichaamt Land Rovers reis Above & Beyond en combineert Britse aantrekkingskracht met een onbedwingbare drang naar avontuur.  

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  5-7-2016

  JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) heeft vandaag een gloednieuw Technical Center in gebruik genomen. Het innovatieve en hypermoderne onderkomen nabij Coventry in het hart van Engeland is de nieuwe thuishaven van SVO en markeert de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen van Jaguar Land Rover. In het 20.000 m2 grote pand zijn behalve de productie ook een spuiterij, controlecentrum, klantenservice en presentatieruimtes ondergebracht. In het nieuwe Technical Centre van SVO is 20 miljoen pond geïnvesteerd. Begin 2017 neemt ook Jaguar Land Rover Classic een nieuw pand in gebruik.

  Lees meer

 • SPECTACULAIR: LAND ROVER DISCOVERY SPORT TREKT 100 TON ZWARE TREIN

  16-6-2016

  SPECTACULAIR: LAND ROVER DISCOVERY SPORT TREKT 100 TON ZWARE TREIN

  De Land Rover Discovery Sport heeft een ongekend trekvermogen. Dat werd duidelijk tijdens een spectaculaire actie, waarbij een Discovery Sport drie treinwagons - met een gewicht van meer dan 100 ton - over een historische spoorweg in Zwitserland trok.

  Lees meer

 • NOOIT MEER IETS ‘KWIJT’ MET LAND ROVER DISCOVERY SPORT

  3-5-2016

  NOOIT MEER IETS ‘KWIJT’ MET LAND ROVER DISCOVERY SPORT

  De Land Rover Discovery Sport modeljaar 2017 is de eerste auto ter wereld met geïntegreerde Tile-technologie. Tile is een Bluetooth-tracker die de bestuurder eraan herinnert dat hij belangrijke spullen moet meenemen en die helpt uit het zicht geraakte items te vinden. Als de tracker verbonden is aan voorwerpen, dan zijn die via het nieuwe InControl Touch Pro-infotainmentsysteem of de speciale smartphone app zo weer terug te vinden.

  Lees meer

 • LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  14-4-2016

  LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar Land Rover steunt de plannen van de Europese Unie om de regels rond autonoom rijden te standaardiseren. Vandaag kwamen de ministers van Verkeer bijeen in Amsterdam en Jaguar Land Rover demonstreerde hen een aantal auto's met geavanceerde techniek voor autonoom rijden.  

  Lees meer

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT LAND ROVER RIJDERS KOEL

  18-3-2016

  NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT LAND ROVER RIJDERS KOEL

  Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

  Lees meer

 • PRODUCTIEMIJLPAAL VOOR RANGE ROVER EVOQUE: 500.000 KEER GEPRODUCEERD

  26-2-2016

  PRODUCTIEMIJLPAAL VOOR RANGE ROVER EVOQUE: 500.000 KEER GEPRODUCEERD

  Slechts 4 jaar na de verkoopstart van de Range Rover Evoque is in Halewood het 500.000ste exemplaar geproduceerd. Daarmee is de Evoque de snelst verkopende Land Rover ooit. Nooit eerder werden een half miljoen exemplaren van één model in zo'n korte tijd gebouwd.

  Lees meer

 • VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  25-2-2016

  VIDEO: IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

  Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover,en  Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

  Lees meer

 • LAND ROVER DUIKT IN ‘FORMULE 1 OP HET WATER’ EN ONTWIKKELT SAMEN MET LAND ROVER BAR SNELSTE AMERICA’S CUP-CATAMARAN

  24-2-2016

  LAND ROVER DUIKT IN ‘FORMULE 1 OP HET WATER’ EN ONTWIKKELT SAMEN MET LAND ROVER BAR SNELSTE AMERICA’S CUP-CATAMARAN

  Land Rover werkt samen met Land Rover BAR aan de ontwikkeling van de snelste America's Cup-wedstrijdzeilboot voor de America's Cup. De bijna twee ton zware catamaran met de codenaam R1 kan snelheden tot 50 knopen (92 km/uur) bereiken. In december 2016 onthult het ontwikkelingsteam de spectaculair ogende catamaran. Ondertussen neemt het team met een andere boot deel aan de nu lopende Louis Vuitton America's Cup World Series, waarvan de volgende etappe op 26, 27 en 28 februari 2016 in Masqat, de hoofdstad van Oman, plaatsvindt.

  Lees meer

 • RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY ONTHULT 7,3 TON ZWARE VIRGIN GALACTIC SPACESHIPTWO

  20-2-2016

  RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY ONTHULT 7,3 TON ZWARE VIRGIN GALACTIC SPACESHIPTWO

  Bij het onthullen van de nieuwe Virgin Galactic SpaceShipTwo van Sir Richard Branson was vandaag een hoofdrol weggelegd voor Land Rover. Het topmodel Range Rover Autobiography sleepte het 7,3 ton zware ruimtevaartuig naar zijn plek voor het oog van de internationale pers en enkele toekomstige astronauten van Virgin Galactic. Het spectaculaire schouwspel vond plaats op het Mojave Air and Space Port in Californië.

  Lees meer

 • LAND ROVER EN BORN FREE FOUNDATION STEUNEN PROJECT TER BESCHERMING VAN WILDE OLIFANTEN

  17-2-2016

  LAND ROVER EN BORN FREE FOUNDATION STEUNEN PROJECT TER BESCHERMING VAN WILDE OLIFANTEN

  Land Rover en de Born Free Foundation steunen het project 'Remembering Elephants', dat geld inzamelt voor de bescherming van olifanten in het wild.

  Lees meer

 • 45 JAAR RANGE ROVER SPECTACULAIR GEVIERD MET RIT OVER PAPIEREN BRUG

  20-11-2015

  45 JAAR RANGE ROVER SPECTACULAIR GEVIERD MET RIT OVER PAPIEREN BRUG

  Land Rover heeft zijn luxe vlaggenschip Range Rover over een volledig van papier gemaakte brug laten rijden. Deze spectaculaire stunt aan de vooravond van de Guangzhou Motor Show voltrok zich ter ere van 45 jaar Range Rover engineering. De brug van vijf meter lengte was zonder lijm of schroeven in elkaar gezet.

  Lees meer

 • RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE: EEN CABRIOLET VOOR ALLE SEIZOENEN

  9-11-2015

  RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE: EEN CABRIOLET VOOR ALLE SEIZOENEN

  Land Rover presenteert 's werelds eerste compacte premium SUV cabriolet. De nieuwe Range Rover Evoque Convertible parachuteert het geprononceerde design van de Evoque Coupé op een compromisloze cabriolet die gewapend is voor het rijden in alle jaargetijden. De onthulling voltrok zich op spectaculaire wijze in Londen, nadat inwoners van deze stad eerder al hadden kunnen kennismaken met driedimensionale draadsculpturen van de nieuwe Evoque Convertible.

  Lees meer

 • LAND ROVER LANCEERT NIEUWE MERCHANDISE COLLECTIE GEINSPIREERD OP RIJKE HISTORIE

  28-10-2015

  LAND ROVER LANCEERT NIEUWE MERCHANDISE COLLECTIE GEINSPIREERD OP RIJKE HISTORIE

  Land Rover heeft iconische modellen en bijzondere gebeurtenissen uit het verleden gebruikt ter inspiratie van de nieuwe merchandise collectie. Die bestaat uit een reeks innovatieve producten, variërend van kwaliteitskleding tot stijlvolle horloges en merkaccessoires. De items uit de nieuwe collecties zijn te bestellen bij de Land Rover dealers.

  Lees meer

 • LANDMARK SPECIAL EDITION: LAND ROVER DISCOVERY NOG AANTREKKELIJKER

  22-10-2015

  LANDMARK SPECIAL EDITION: LAND ROVER DISCOVERY NOG AANTREKKELIJKER

  Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert een nieuwe Special Edition: de Landmark. Nieuwe kenmerkende exterieur- en interieurdetails maken de Discovery nog exclusiever en luxer.

  Lees meer

 • ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ IS TERUG MET NIEUWE EDITIE

  19-10-2015

  ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ IS TERUG MET NIEUWE EDITIE

  Land Rover start voor de tweede keer met de 'Design Your Evoque' wedstrijd en vraagt aan heel Nederland om zijn of haar eigen Range Rover Evoque te ontwerpen. Na een reeks bekende ontwerpers, zoals Victoria Beckham en Piet Boon, en na een succesvolle eerste editie van 'Design Your Evoque', is het nu opnieuw aan het Nederlandse publiek en andere designers om de Range Rover Evoque in een nieuw 'design' jasje te steken. De drie winnende ontwerpen worden op 10 februari 2016 bekendgemaakt op Rotterdam Contemporary Art Fair en zijn tevens te bewonderen tijdens deze designbeurs. Daarna mogen de winnaars drie maanden lang rondrijden in de door hun zelf ontworpen Range Rover Evoque.

  Lees meer

 • BIJZONDER EXCLUSIEVE RANGE ROVER EVOQUE BY STUDIO JOB

  16-10-2015

  BIJZONDER EXCLUSIEVE RANGE ROVER EVOQUE BY STUDIO JOB

  Land Rover presenteert de zeer exclusieve en gelimiteerde Range Rover Evoque by Studio Job. Exterieur en interieur zijn in samenwerking met het gelijknamige ontwerperscollectief ingekleurd. Uiterlijke kenmerken zijn onder meer de afwerking met door Studio Job bedachte designelementen voor de motorkap, de voorspatborden en de portieren.

  Lees meer

 • RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE DOORSTAAT PITTIGE TERREINTESTS

  6-10-2015

  RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE DOORSTAAT PITTIGE TERREINTESTS

  De geheel nieuwe Range Rover Evoque Convertible - die in november wordt onthuld - kan de zwaarste terreinomstandigheden aan. Het is de eerste cabriolet ter wereld met dergelijke capaciteiten. Het nieuwe model heeft net als elke andere Land Rover het meest uitdagende en veeleisende testprogramma doorstaan.

  Lees meer

 • AFTELLEN BEGONNEN VOOR RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE

  2-10-2015

  AFTELLEN BEGONNEN VOOR RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE

  Veel mensen in Londen hielden vandaag op weg naar hun bestemming even stil om een aantal bijzonder creaties te bekijken. Land Rover plaatste namelijk op diverse plekken in de Britse hoofdstad aluminium draadsculpturen. Die maken de contouren van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible op bijzondere wijze zichtbaar.

  Lees meer

 • HANDGEBOUWDE LAND ROVER DEFENDER TRAPAUTO DEBUTEERT OP IAA

  15-9-2015

  HANDGEBOUWDE LAND ROVER DEFENDER TRAPAUTO DEBUTEERT OP IAA

  Land Rover presenteert een bijzonder, met de hand gebouwd prototype van een Defender trapauto. Deze zeer gedetailleerde, op schaal gemaakte mini-Defender is een heus collector's item en is te koop vanaf de lente van 2016.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SPORT EFFICIËNTER EN DYNAMISCHER

  15-9-2015

  LAND ROVER DISCOVERY SPORT EFFICIËNTER EN DYNAMISCHER

  Land Rover versterkt met de introductie van de Discovery Sport Dynamic op de IAA in Frankfurt de visuele aantrekkingskracht en de uitrusting van zijn nieuwste premium compacte SUV.

  Lees meer

 • NOG AANTREKKELIJKER: NIEUWE GENERATIE RANGE ROVER EVOQUE: MARKANT, LUXUEUS EN VERFIJND

  11-9-2015

  NOG AANTREKKELIJKER: NIEUWE GENERATIE RANGE ROVER EVOQUE: MARKANT, LUXUEUS EN VERFIJND

  Land Rover heeft zijn bestverkopende model, de Range Rover Evoque, verder verbeterd. Het ontwerp van de premium compacte SUV is aangescherpt en de auto is voorzien van nieuwe techniek die zijn status als leider in het segment versterkt.

  Lees meer

 • LAND ROVER PRESENTEERT BAANBREKENDE TECHNOLOGIE VOOR CO2-REDUCTIE EN EMISSIEVRIJE AANDRIJVING

  9-9-2015

  LAND ROVER PRESENTEERT BAANBREKENDE TECHNOLOGIE VOOR CO2-REDUCTIE EN EMISSIEVRIJE AANDRIJVING

  Jaguar Land Rover heeft op het CENEX Low Carbon Vehicle evenement de nieuwste innovaties op het gebied van CO2-reductie en emissievrije technologie gepresenteerd. Met drie Concept_e studiemodellen laat de fabrikant zie hoe ver het onderzoek gaat in de zoektocht naar toekomstige elektrische aandrijfmodules (eDM).

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER ONTHULT INNOVATIEVE ‘WARM AIR BLANKET’-TECHNOLOGIE OM UITSTOOT TE VERMINDEREN

  9-9-2015

  JAGUAR LAND ROVER ONTHULT INNOVATIEVE ‘WARM AIR BLANKET’-TECHNOLOGIE OM UITSTOOT TE VERMINDEREN

  Jaguar Land Rover heeft op het CENEX Low Carbon Vehicle evenement de nieuwste innovaties op het gebied van CO2-reductie en emissievrije technologie gepresenteerd. Behalve Battery Electric Vehicle, Plug-in Hybrid en Mild Hybrid technologie toonde Jaguar Land Rover ook nieuwe oplossingen voor een efficiënter verwarmings- en ventilatiesysteem en een lager voertuiggewicht.

  Lees meer

 • HOOGSTE BESCHERMINGSNIVEAU VOOR NIEUWE RANGE ROVER SENTINEL

  7-9-2015

  HOOGSTE BESCHERMINGSNIVEAU VOOR NIEUWE RANGE ROVER SENTINEL

  De nieuwe Range Rover Sentinel is de eerste gepantserde Land Rover die in eigen huis is ontwikkeld door Special Vehicle Operations (SVO). Hij biedt de hoogst mogelijke bescherming voor een SUV en is bestand tegen een grote diversiteit aan aanslagen en bedreigingen. Tegelijkertijd is de Sentinel niet van een reguliere Range Rover te onderscheiden en net zo toonaangevend als het gaat om luxe, comfort en off-road kwaliteiten.

  Lees meer

 • LAND ROVER DEMONSTREERT INNOVATIEF ‘TRANSPARANT TRAILER’-SYSTEEM

  1-9-2015

  LAND ROVER DEMONSTREERT INNOVATIEF ‘TRANSPARANT TRAILER’-SYSTEEM

  Land Rover werkt aan een innovatief systeem dat het belemmerende zicht naar achteren wegneemt bij het trekken van een paardentrailer of caravan. De bestuurder ziet in de binnenspiegel een transparante projectie van de situatie achter de trailer. Achteropkomend verkeer is goed te zien en ook bij manoeuvreren biedt het systeem veel gemak.

  Lees meer

 • LAND ROVER VIERT MIJLPAAL MET TERUGKEER NAAR GEBOORTEPLAATS ISLAY

  26-8-2015

  LAND ROVER VIERT MIJLPAAL MET TERUGKEER NAAR GEBOORTEPLAATS ISLAY

  Land Rover en het Schotse eiland Islay zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op het eiland - ook wel bekend als "Queens of the Hebrides" - werd meer dan zestig jaar geleden de naam Land Rover bedacht. Ter ere van de productiemijlpaal van 67 onafgebroken jaren trok Land Rover met de gehele modelserie naar Islay voor de opname van een unieke film.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY BOEKT ACHTSTE OVERWINNING BIJ TOW CAR AWARDS

  29-6-2015

  LAND ROVER DISCOVERY BOEKT ACHTSTE OVERWINNING BIJ TOW CAR AWARDS

  Voor de achtste keer zijn de geweldige prestaties van de Land Rover Discovery als trekauto bekroond bij de Tow Car Awards 2015. Van de negen jaar dat deze verkiezing wordt gehouden, heeft de Discovery acht keer gewonnen in de zwaarste trekgewichtsklasse; een prestatie die door geen enkele andere auto, in geen van de beoordeelde klassen, is geëvenaard. Dit benadrukt de uitzonderlijke capaciteiten van dit model.

  Lees meer

 • LAND ROVER WORDT NAAM- & INNOVATIEPARTNER VAN TEAM LAND ROVER BAR VOOR AMERICA’S CUP ZEILRACES

  29-6-2015

  LAND ROVER WORDT NAAM- & INNOVATIEPARTNER VAN TEAM LAND ROVER BAR VOOR AMERICA’S CUP ZEILRACES

  Land Rover is een samenwerking aangegaan met het Britse Ben Ainslie Racing (BAR) voor deelname aan de 35e America's Cup zeilwedstrijden in 2017. Als naam- en exclusieve innovatiepartner zal Land Rover de komende twee jaar nauw samenwerken met de ontwerp- en innovatieteams van BAR om een winnende combinatie van geavanceerde technologie en innovaties te leveren. Doelstelling daarbij is het terugbrengen naar Groot-Brittannië van de oudste sporttrofee ter wereld: de America's Cup.

  Lees meer

 • LAND ROVER CREËERT UNIEKE UITVOERING VOOR 2.000.000E DEFENDER

  22-6-2015

  LAND ROVER CREËERT UNIEKE UITVOERING VOOR 2.000.000E DEFENDER

  Ter ere van 67 jaar productie én het 2.000.000e gebouwde exemplaar van Land Rover's iconische Series en Defender modellen, is in Solihull een speciale jubileumauto gebouwd. De 'Defender 2.000.000' onderscheidt zich door zijn unieke styling, die een eerbetoon vormt aan bijna 70 jaar Land Rover productie. Ruim 20 speciale gasten hielpen bij de bouw van de auto, die zal worden geveild voor het Rode Kruis en de Born Free Foundation.

  Lees meer

 • NIEUWE HYBRIDE ‘STATE REVIEW’ RANGE ROVER VOOR BRITSE KONINGSHUIS

  19-6-2015

  NIEUWE HYBRIDE ‘STATE REVIEW’ RANGE ROVER VOOR BRITSE KONINGSHUIS

  Het Britse Koningshuis heeft een nieuwe State Review auto in ontvangst genomen, gebaseerd op een Range Rover Long Wheelbase met hybride aandrijving. De auto werd voor het eerst gebruikt door Her Majesty The Queen bij het uitreiken van 'New Colours' aan het Royal Welsh Regiment in Cardiff. De Queen is Colonel-in-Chief van het regiment.

  Lees meer

 • RANGE ROVER VIERT 45 JAAR VAN LUXE, DESIGN EN INNOVATIE

  17-6-2015

  RANGE ROVER VIERT 45 JAAR VAN LUXE, DESIGN EN INNOVATIE

  De iconische Range Rover viert op 17 juni 2015 zijn 45e verjaardag. Deze belangrijke mijlpaal is de jongste in een serie hoogtepunten dit jaar voor 's werelds meest geliefde luxueuze SUV.

  Lees meer

 • AUTONOME RIJFUNCTIES VIA SMARTPHONE VOOR STUDIEMODEL RANGE ROVER SPORT

  16-6-2015

  AUTONOME RIJFUNCTIES VIA SMARTPHONE VOOR STUDIEMODEL RANGE ROVER SPORT

  Met een Range Rover Sport presenteert Jaguar Land Rover autonome rijfuncties die in de toekomst de weg naar serieproductie kunnen vinden. Centraal hierbij staat bediening via een smartphone. Met een app wordt het mogelijk een auto zelfstandig uit krappe parkeerplaatsen te laten vertrekken en een 180-graden-draai uit te voeren. Zelfs in het terrein komen de autonome rijfuncties van pas.

  Lees meer

 • KOMENDE LAND ROVERS EN JAGUARS SCANNEN WEGDEK, VOORKOMEN SCHADE

  10-6-2015

  KOMENDE LAND ROVERS EN JAGUARS SCANNEN WEGDEK, VOORKOMEN SCHADE

  Jaguar Land Rover ontwikkelt een online technologie waarmee auto's in staat zijn bijvoorbeeld kuilen en openstaande putdeksels in de weg te herkennen. Deze informatie kan direct worden gedeeld met andere voertuigen én met gemeentelijke instanties.  Medeweggebruikers kunnen zo anticiperen op het gevaar en gemeentelijke instanties kunnen snel tot reparatie overgaan. Dit alles kan schades en ongevallen helpen voorkomen.

  Lees meer

 • NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY SPORT EXECUTIVE LEASEAUTO VAN HET JAAR

  8-5-2015

  NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY SPORT EXECUTIVE LEASEAUTO VAN HET JAAR

  De nieuwe Land Rover Discovery Sport is door Alphabet Lease uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar 2015 in de Executive-klasse. De uitslag werd vandaag bekendgemaakt tijdens de BNR Autoshow door Juryvoorzitter Anne Brons, Director Marketing & Business Development van Alphabet.

  Lees meer

 • RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE ONTHULD TIJDENS TESTS IN UNIEKE, ONDERGRONDSE LOCATIE

  2-3-2015

  RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE ONTHULD TIJDENS TESTS IN UNIEKE, ONDERGRONDSE LOCATIE

  Land Rover heeft officieel bevestigd dat de Range Rover Evoque Convertible, de eerste compacte premium SUV convertible ter wereld, in productie gaat en volgend jaar op de markt komt. Tevens presenteert Land Rover een film van de Convertible tijdens een uniek, ondergronds testprogramma in de nieuwe Crossrail-tunnels onder Londen.

  Lees meer

 • BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  9-2-2015

  BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  Jaguar Land Rover is goed vertegenwoordigd in SPECTRE, de 24e James Bond-film. In het avontuur zijn er rollen weggelegd voor de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en de Land Rover Defender Bigfoot. Al deze auto's worden geleverd door Jaguar Land Rover Special Operations, de maatwerkafdeling van het concern.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  9-2-2015

  JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing. Via dit label bieden Jaguar en Land Rover aantrekkelijke operational lease-oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee worden de dealers van Jaguar en Land Rover nog meer dan voorheen 'one stop shops' op het gebied van mobiliteit. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met mobiliteitsaanbieder ALD Automotive.

  Lees meer

 • 3 WINNAARS ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ ONTHULD OP OBJECT ROTTERDAM

  5-2-2015

  3 WINNAARS ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ ONTHULD OP OBJECT ROTTERDAM

  Land Rover maakt tijdens de openingsavond van designbeurs OBJECT Rotterdam de drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd bekend. De ontwerpen van de Range Rover Evoque van Benjamin Scheltema, Gijs Spierings en Maurice Grootheest werden door de onafhankelijke jury bekroond als meest origineel. Marijn Caniëls won de speciale prijs voor designstudenten, een stageplaats bij design studio Studio Piet Boon.

  Lees meer

 • BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  19-1-2015

  BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  Twee op-en-top Britse merken - Barbour en Land Rover - kondigen hun tweede samenwerking op kledinggebied aan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015. De collectie is geïnspireerd door de belangrijkste kenmerken van beide merken en biedt kleding die zich kenmerkt door gedeelde waarden als capaciteiten, design, betrouwbaarheid en stijl. De kledingstukken zijn geïnspireerd door Land Rover's eigentijdse design en verfijnde luxe, en vormen een moderne interpretatie van de tradities van de twee merken.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  9-1-2015

  LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  Met een maximale score van vijf sterren heeft EuroNCAP de Land Rover Discovery Sport uitgeroepen tot de veiligste SUV in zijn klasse. Door aangescherpte eisen lag de nadruk in 2014 op actieve veiligheidssystemen; een gebied waarop de Discovery Sport de concurrentie ruim achter zich wist te laten.

  Lees meer

 • LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  7-1-2015

  LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  Land Rover ging terug naar de plek waar het allemaal begon als start van een jaar vol eerbetoon aan de iconische Defender. De unieke, 1 kilometer grote zandtekening op het strand van Red Wharf Bay in Aglesey, Wales, vormt niet alleen het begin van het herdenkingsjaar, maar markeert ook de presentatie van drie exclusieve limited edition-modellen en het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Defender.

  Lees meer

 • Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  3-12-2014

  Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  De nieuwe Discovery Sport krijgt maximale veiligheidsscore na zwaar testprogramma. Het is de eerste Land Rover met een compleet nieuwe veiligheidssystemen als voetgangersairbag en autonoom noodstopsysteem.

  Lees meer

 • Vrijwilligerswerk Kenia - Phily van den Berg

  2-11-2014

  Vrijwilligerswerk Kenia - Phily van den Berg

  Na een 2-daagse reis met vliegtuig, bus en motobike kom ik aan in Matunda, een klein plaatsje in het westen van Kenia. Hier zal ik de komende 4 weken vrijwilligerswerk gaan doen in een hiv/aids project en proberen zoveel mogelijk te doen met het geld dat mij in Nederland door gulle sponsors (o.a. Breeland) is meegegeven. Ik zal logeren bij Pamela en Francis en hun twee dochters. Zij
  wonen in een huis zonder elektriciteit of stromend water.

  Lees meer

 • Range Rover Evoque Business Edition

  1-11-2014

  Range Rover Evoque Business Edition

  De Business Edition van de Range Rover Evoque Pure maakt deze uitvoering nog aantrekkelijker. Hierin zijn tal van populaire opties gecombineerd tegen een scherpe meerprijs die een interessante besparing betekent ten opzichte van de individuele optieprijzen. Bovendien is de Range Rover Evoque Pure beschikbaar voor een bijzonder interessant leasetarief.

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  11-8-2014

  RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  De eerste Land Rover die de nieuwe high-performance SVR-badge mag dragen, de Range Rover Sport SVR, accelereert in 4,7 seconden van 0-100 km/h en sprint door naar een elektronisch begrensde topsnelheid van 260 km/h. 

  Lees meer

 • LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  30-7-2014

  LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  Land Rover heeft de tot nu toe grootste hint gegeven over het design van de nieuwe Discovery Sport, met het debuut van een nieuwe camouflage-wrap die bevestigt dat de nieuwe, compacte SUV beschikbaar zal komen in een 5+2-zits uitvoering.

  Lees meer

 • Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  24-7-2014

  Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  Land Rover is geëindigd in de Top 5 van het J.D. Power 2014 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL)-onderzoek. Op productniveau haalde de Range Rover voor het tweede jaar op rij de eerste plaats in zijn klasse; als merk eindigde Land Rover op vierde positie. De Range Rover Sport en Jaguar F-TYPE eindigde als derde in zijn segment. 

  Lees meer

Land Rover Breeland BV +31 10 24 24 500 info@breeland.nl Autolettestraat 16 3063 NP Rotterdam