Onderhoud

Met een Land Rover kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Onder goede en uiterst slechte rijomstandigheden. Op de weg en off-road. Daarom is een Land Rover anders dan andere auto's; robuuster en betrouwbaarder. Alle onderdelen van een Land Rover zijn onder de meest extreme condities en (weers)omstandigheden getest zodat de kans op storingen en pech tot een minimum is beperkt.

Regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften zorgt ervoor dat uw auto perfect blijft presteren en in optimale conditie blijft. Wij adviseren u dan ook om onderhoud en reparaties uit te laten voeren bij een officiële Land Rover dealer. Als officiële dealer kennen wij uw auto door en door. Zo kunnen wij snel en vakkundig alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Als officiële Land Rover dealer gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bovendien beschikken wij over het juiste fabrieksgereedschap voor het uitvoeren van specifieke taken. Daarnaast worden onze monteurs regelmatig getraind en getest om hun kennis over alle modellen op niveau te houden. Zo weet u zeker dat uw Land Rover bij ons in de juiste handen is.