• New Range Rover Velar

  NU IN DE SHOWROOM BIJ RAC!

  MEER INFORMATIE
 • Discovery Sport

  NU VERKRIJGBAAR ALS
  URBAN SERIES

  Meer Informatie
 • ALL-NEW DISCOVERY

  'S WERELDS MEEST VEELZIJDIGE SUV

  MEER INFORMATIE
 • Range Rover Evoque Convertible

 • Range Rover Evoque

 • Range Rover Sport

 • Range Rover

 • Land Rover Discovery als droomkeuken voor topkok Jamie Oliver

  20-10-2017

   Land Rover Discovery als droomkeuken voor topkok Jamie Oliver

  Topkok en TV-persoonlijkheid Jamie Oliver en Jaguar Land Rover hebben de ultieme mobiele keuken gerealiseerd. Een creatie die het veelzijdige karakter van de Land Rover Discovery op bijzondere wijze uitlicht. Een SUV met ruimte voor Jamie's gezin én met een scala aan keukenattributen, zoals een slow-cooker, barbecue, ijsmachine en een dispenser voor olijfolie. Deze Discovery kan zelfs boter karnen tijdens het rijden.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SLEEPT 110 TON ZWARE ROADTRAIN DWARS DOOR AUSTRALISCHE OUTBACK

  20-9-2017

  LAND ROVER DISCOVERY SLEEPT 110 TON ZWARE ROADTRAIN DWARS DOOR AUSTRALISCHE OUTBACK

  De Land Rover Discovery heeft opnieuw zijn spierballen getoond door een 110 ton zware en 100 meter lange Roadtrain te verslepen over een traject van maar liefst zestien kilometer. Het beeld van een truck met zeven trailers die wordt voortgesleept door een SUV lijkt vergezocht, maar is precies wat gebeurde op de Lasseter Highway in Noord-Australië.

  Lees meer

 • DISCOVERY SVX: ULTIEME ALL-TERRAIN LAND ROVER DEBUTEERT OP IAA

  12-9-2017

  DISCOVERY SVX: ULTIEME ALL-TERRAIN LAND ROVER DEBUTEERT OP IAA

  De Discovery SVX voegt aan het gamma van Special Vehicle Operations (SVO) een model met extreem goede terreinvaardigheid toe. De Discovery SVX komt in het gamma naast de gelauwerde Range Rover Sport SVR en de Range Rover SVAutobiography - die het waarmerk van ultieme prestaties respectievelijk ultieme luxe zijn.  

  Lees meer

 • MOTORVERMOGEN TEGEN LOOPVERMOGEN: LAND ROVER DISCOVERY SPORT BINDT STRIJD AAN MET TEAM SLEDEHONDEN

  25-8-2017

  MOTORVERMOGEN TEGEN LOOPVERMOGEN: LAND ROVER DISCOVERY SPORT BINDT STRIJD AAN MET TEAM SLEDEHONDEN

  Zo'n 50% van de Land Rover-rijders bezit een hond en vervoert die regelmatig met de auto. Daarom heeft Land Rover zijn kwaliteiten met betrekking tot honden nog eens gedemonstreerd door een team van sledehonden te vervoeren naar een ondergrondse sneeuwtunnel in Finland. Daar vond tevens een unieke hondentraining plaats.

  Lees meer

 • LAND ROVER INTRODUCEERT SVO DESIGN PACK VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE RANGE ROVER

  26-6-2017

  LAND ROVER INTRODUCEERT SVO DESIGN PACK VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE RANGE ROVER

  Land Rover biedt Range Rover-eigenaren de mogelijkheid om hun luxueuze SUV extra te personaliseren met het nieuwe Design Pack, dat ontwikkeld is door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het sportieve en onderscheidende exterieurpakket accentueert Land Rovers kenmerkende combinatie van Brits design en geavanceerde techniek.

  Lees meer

 • LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

  20-4-2017

  LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

  De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten elk een eigen versie van de Land Rover Defender - van chocolade. Eet smakelijk!

  Lees meer

 • 50 JAAR VELAR: HET VERHAAL VAN RANGE ROVER

  4-4-2017

  50 JAAR VELAR: HET VERHAAL VAN RANGE ROVER

  Land Rover heeft een nieuwe bezoekersattractie geopend in de productiefaciliteit in Solihull, de thuisbasis van Land Rover. De interactieve exhibitie heet 'The Range Rover Story' en is opgezet ter ere van het vijftigjarig bestaan van 's werelds meest gerespecteerde, luxueuze SUV.

  Lees meer

 • WERELDPREMIÈRE RANGE ROVER VELAR IN HET DESIGN MUSEUM LONDEN

  1-3-2017

  WERELDPREMIÈRE RANGE ROVER VELAR IN HET DESIGN MUSEUM LONDEN

  Land Rover heeft de nieuwe Range Rover Velar onthuld in het Design Museum in Londen. Een uitgelezen decor voor een volstrekt nieuw model met elegante, strakke vormen en state-of-the-art technologie, zoals het baanbrekende infotainmentsysteem Touch Pro Duo. De Nederlandse vanafprijs van de Range Rover Velar D180 Automaat All Wheel Drive bedraagt € 73.800 incl. BTW en BPM. De Range Rover Velar benzine P250 Automaat All Wheel Drive is er vanaf € 75.000 incl. BTW en BPM. De nieuwe Range Rover Velar is per direct te bestellen.

  Lees meer

 • DE NEW RANGE ROVER VELAR

  22-2-2017

  DE NEW RANGE ROVER VELAR

  Land Rover creëerde in 1970 het segment van luxe SUV's met de lancering van de originele Range Rover. Bijna een halve eeuw later zet Land Rover de innovatiedrang door met de introductie van het vierde lid van de Range Rover-familie: de Velar. De onthulling vindt plaats op 1 maart 2017.

  Lees meer

 • LAND ROVER BAR LAAT WEDSTRIJDZEILBOOT AMERICA’S CUP TE WATER

  7-2-2017

  LAND ROVER BAR LAAT WEDSTRIJDZEILBOOT AMERICA’S CUP TE WATER

  Land Rover BAR heeft de wedstrijdboot te water gelaten waarmee het team zeilhistorie wil schrijven. De bijzonder snelle en technisch geavanceerde boot is met hulp van ingenieurs van Jaguar Land Rover ontwikkeld om de America's Cup, 's werelds oudste sporttrofee, te winnen. 

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT SVR: SPRINT OP VERHARD EN ONVERHARD

  23-1-2017

  RANGE ROVER SPORT SVR: SPRINT OP VERHARD EN ONVERHARD

  Veel vermogen is geen garantie voor topprestaties. Een intelligente aandrijflijn is minstens zo belangrijk. Diverse acceleratietests met de Range Rover Sport SVR op gras, gravel, sneeuw en zand bewijzen dat. Land Rover's Terrain Response 2 technologie zet de power van de 405 kW (550 pk) en 680 Nm sterke V8 onder deze sterk wisselende omstandigheden om in snelle sprinttijden.

  Lees meer

 • VIDEO 48 JAAR RANGE ROVER: EVOLUTIE VAN ICOON FRAAI IN BEELD GEBRACHT

  18-1-2017

  VIDEO 48 JAAR RANGE ROVER: EVOLUTIE VAN ICOON FRAAI IN BEELD GEBRACHT

  De Range Rover is een icoon en een pionier op het gebied van design, verfijning en technische innovatie sinds 1970. In een nieuwe, 120 seconden durende video komt de evolutie van de luxe SUV op perfecte wijze in beeld.

  Lees meer

 • LAND ROVER PRESENTEERT AVONTUURLIJKE HOUTEN SCHUILHUT

  8-12-2016

  LAND ROVER PRESENTEERT AVONTUURLIJKE HOUTEN SCHUILHUT

  Land Rover heeft de veelzijdigheid, de avontuurlijkheid en de hedendaagse designprincipes van de Discovery Sport toegepast op een concept voor een mobiele schuilhut. Het avontuurlijke onderkomen past als bouwpakket in de Discovery Sport en biedt in uitgebouwde vorm twee volwassenen voldoende ruimte om comfortabel te overnachten.

  Lees meer

 • ULTIEME SCHOONHEID OP AARDE: RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN PRESENTEREN ‘ULTIMATE VISTAS’

  25-11-2016

  ULTIEME SCHOONHEID OP AARDE: RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN PRESENTEREN ‘ULTIMATE VISTAS’

  Land Rover en het toonaangevende fotobureau Magnum Photos presenteren in de fotoserie 'Ultimate Vistas' adembenemende landschappen op aarde. In de eerste serie onthullen Land Rover en de gerenommeerde fotograaf Jonas Bendiksen prachtige locaties in Noorwegen, die bereikt zijn met dé ultieme SUV: de Range Rover.

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT BEDWINGT LEGENDARISCHE AFDALING

  7-11-2016

  RANGE ROVER SPORT BEDWINGT LEGENDARISCHE AFDALING

  Snelheden boven de 150 km/u, een hellingsgraad van maar liefst 75 procent en een hoogte van 2.170 meter. De Range Rover Sport overwon al deze hindernissen op een skihelling waar zelfs de beste skiërs moeite mee hebben: de legendarische afdaling in het Zwitserse Mürren.

  Lees meer

 • RAC bouwt nieuw in de Drechtsteden

  4-10-2016

  RAC bouwt nieuw in de Drechtsteden

  RAC is, als oudste en grootste exclusieve Jaguar-dealer van Nederland, een begrip tot ver buiten Zuid-Holland. Voor het Rotterdamse bedrijf is het daarom haast vanzelfsprekend om met de toevoeging van Land Rover uit te breiden naar de Drechtsteden. Vanaf 1 juni 2016 is RAC daar met Jaguar en Land Rover strategisch vertegenwoordigd. 

  Lees meer

 • SPECTACULAIRE ONTHULLING NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY OP GROOTSTE LEGO-BOUWWERK TER WERELD

  28-9-2016

  SPECTACULAIRE ONTHULLING NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY OP GROOTSTE LEGO-BOUWWERK TER WERELD

  Land Rover heeft de nieuwe generatie Discovery op spectaculaire wijze onthuld. De nieuwe fullsize zevenpersoons Discovery maakte zijn werelddebuut op het grootste LEGO-bouwwerk ter wereld: een dertien meter hoge LEGO-versie van de beroemde Tower Bridge in Londen.

  Lees meer

 • SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  20-9-2016

  SPOTIFY-APP VOOR JAGUAR LAND ROVER GETEST DOOR KAISER CHIEFS ZANGER RICKY WILSON EN RAPPER EXAMPLE

  Jaguar Land Rover en Spotify - 's werelds populairste muziekstreamingdienst met meer dan 100 miljoen gebruikers - hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een unieke applicatie voor gebruik in de auto. De speciale Spotify-app, beschikbaar vanaf 27 september, maakt deel uit van InControl Apps en is specifiek ontwikkeld voor gebruik via het InControl Touch-infotainmentsysteem in een Jaguar of Land Rover. Vooruitlopend op de lancering van 'Spotify for Jaguar Land Rover' wordt de app op ludieke wijze getest door Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson en rapper Example. Bekijk HIER de video.

  Lees meer

 • ALL-NEW DISCOVERY GECAMOUFLEERD MET KINDERTEKENINGEN

  14-9-2016

  ALL-NEW DISCOVERY GECAMOUFLEERD MET KINDERTEKENINGEN

  Land Rover introduceert de nieuwe Discovery als de meest veelzijdige en technisch geavanceerde familie-SUV met de beste (terrein)capaciteiten ter wereld. Om een auto te maken die aan deze omschrijving voldoet, moeten de designers en ingenieurs van Land Rover wel de wensen en eisen van de meest veeleisende gezinnen ter wereld kennen en begrijpen. Daarom namen ze hun werk steeds mee naar huis…

  Lees meer

 • LAND ROVER TEST INTELLIGENT SEAT FOLD OP EXTREME WIJZE: OP AFSTAND VANUIT DE LUCHT

  7-9-2016

  LAND ROVER TEST INTELLIGENT SEAT FOLD OP EXTREME WIJZE: OP AFSTAND VANUIT DE LUCHT

  Land Rover tilt het testen van nieuwe technologie naar ongekende hoogten - letterlijk. Wereldberoemde tv-avonturier en trouwe Land Rover-klant Bear Grylls sprong uit een vliegtuig en bediende tijdens zijn duikvlucht de Land Rover InControl Remote app op zijn smartphone om de stoelopstelling van de nieuwe Discovery te veranderen.

  Lees meer

 • ALL-NEW LAND ROVER DISCOVERY IN AANTOCHT

  6-9-2016

  ALL-NEW LAND ROVER DISCOVERY IN AANTOCHT

  De All-New Land Rover Discovery belichaamt Land Rovers reis Above & Beyond en combineert Britse aantrekkingskracht met een onbedwingbare drang naar avontuur.  

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  5-7-2016

  JAGUAR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS ONDERSTREEPT GROEIPLANNEN MET NIEUW TECHNICAL CENTRE

  Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) heeft vandaag een gloednieuw Technical Center in gebruik genomen. Het innovatieve en hypermoderne onderkomen nabij Coventry in het hart van Engeland is de nieuwe thuishaven van SVO en markeert de volgende stap in de ambitieuze groeiplannen van Jaguar Land Rover. In het 20.000 m2 grote pand zijn behalve de productie ook een spuiterij, controlecentrum, klantenservice en presentatieruimtes ondergebracht. In het nieuwe Technical Centre van SVO is 20 miljoen pond geïnvesteerd. Begin 2017 neemt ook Jaguar Land Rover Classic een nieuw pand in gebruik.

  Lees meer

 • SPECTACULAIR: LAND ROVER DISCOVERY SPORT TREKT 100 TON ZWARE TREIN

  16-6-2016

  SPECTACULAIR: LAND ROVER DISCOVERY SPORT TREKT 100 TON ZWARE TREIN

  De Land Rover Discovery Sport heeft een ongekend trekvermogen. Dat werd duidelijk tijdens een spectaculaire actie, waarbij een Discovery Sport drie treinwagons - met een gewicht van meer dan 100 ton - over een historische spoorweg in Zwitserland trok.

  Lees meer

 • NOOIT MEER IETS ‘KWIJT’ MET LAND ROVER DISCOVERY SPORT

  3-5-2016

  NOOIT MEER IETS ‘KWIJT’ MET LAND ROVER DISCOVERY SPORT

  De Land Rover Discovery Sport modeljaar 2017 is de eerste auto ter wereld met geïntegreerde Tile-technologie. Tile is een Bluetooth-tracker die de bestuurder eraan herinnert dat hij belangrijke spullen moet meenemen en die helpt uit het zicht geraakte items te vinden. Als de tracker verbonden is aan voorwerpen, dan zijn die via het nieuwe InControl Touch Pro-infotainmentsysteem of de speciale smartphone app zo weer terug te vinden.

  Lees meer

 • LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  14-4-2016

  LAND ROVER WIL STANDAARDISATIE WETGEVING AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar Land Rover steunt de plannen van de Europese Unie om de regels rond autonoom rijden te standaardiseren. Vandaag kwamen de ministers van Verkeer bijeen in Amsterdam en Jaguar Land Rover demonstreerde hen een aantal auto's met geavanceerde techniek voor autonoom rijden.  

  Lees meer

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT LAND ROVER RIJDERS KOEL

  18-3-2016

  NIEUWE SMARTWATCH-APP HOUDT LAND ROVER RIJDERS KOEL

  Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

  Lees meer

 • LAND ROVER EN BORN FREE FOUNDATION STEUNEN PROJECT TER BESCHERMING VAN WILDE OLIFANTEN

  17-2-2016

  LAND ROVER EN BORN FREE FOUNDATION STEUNEN PROJECT TER BESCHERMING VAN WILDE OLIFANTEN

  Land Rover en de Born Free Foundation steunen het project 'Remembering Elephants', dat geld inzamelt voor de bescherming van olifanten in het wild.

  Lees meer

Land Rover RAC Dordrecht +31 10 24 23 100 verkoop@rac.nl Nijverheidstraat 10 3316 AP Dordrecht