• Discovery Sport

 • Range Rover Evoque

 • Range Rover Sport

 • Range Rover

 • Discovery

 • Defender

 • LAND ROVER DISCOVERY BOEKT ACHTSTE OVERWINNING BIJ TOW CAR AWARDS

  29-6-2015

  LAND ROVER DISCOVERY BOEKT ACHTSTE OVERWINNING BIJ TOW CAR AWARDS

  Voor de achtste keer zijn de geweldige prestaties van de Land Rover Discovery als trekauto bekroond bij de Tow Car Awards 2015. Van de negen jaar dat deze verkiezing wordt gehouden, heeft de Discovery acht keer gewonnen in de zwaarste trekgewichtsklasse; een prestatie die door geen enkele andere auto, in geen van de beoordeelde klassen, is geëvenaard. Dit benadrukt de uitzonderlijke capaciteiten van dit model.

  Lees meer

 • LAND ROVER WORDT NAAM- & INNOVATIEPARTNER VAN TEAM LAND ROVER BAR VOOR AMERICA’S CUP ZEILRACES

  29-6-2015

  LAND ROVER WORDT NAAM- & INNOVATIEPARTNER VAN TEAM LAND ROVER BAR VOOR AMERICA’S CUP ZEILRACES

  Land Rover is een samenwerking aangegaan met het Britse Ben Ainslie Racing (BAR) voor deelname aan de 35e America's Cup zeilwedstrijden in 2017. Als naam- en exclusieve innovatiepartner zal Land Rover de komende twee jaar nauw samenwerken met de ontwerp- en innovatieteams van BAR om een winnende combinatie van geavanceerde technologie en innovaties te leveren. Doelstelling daarbij is het terugbrengen naar Groot-Brittannië van de oudste sporttrofee ter wereld: de America's Cup.

  Lees meer

 • LAND ROVER CREËERT UNIEKE UITVOERING VOOR 2.000.000E DEFENDER

  22-6-2015

  LAND ROVER CREËERT UNIEKE UITVOERING VOOR 2.000.000E DEFENDER

  Ter ere van 67 jaar productie én het 2.000.000e gebouwde exemplaar van Land Rover's iconische Series en Defender modellen, is in Solihull een speciale jubileumauto gebouwd. De 'Defender 2.000.000' onderscheidt zich door zijn unieke styling, die een eerbetoon vormt aan bijna 70 jaar Land Rover productie. Ruim 20 speciale gasten hielpen bij de bouw van de auto, die zal worden geveild voor het Rode Kruis en de Born Free Foundation.

  Lees meer

 • NIEUWE HYBRIDE ‘STATE REVIEW’ RANGE ROVER VOOR BRITSE KONINGSHUIS

  19-6-2015

  NIEUWE HYBRIDE ‘STATE REVIEW’ RANGE ROVER VOOR BRITSE KONINGSHUIS

  Het Britse Koningshuis heeft een nieuwe State Review auto in ontvangst genomen, gebaseerd op een Range Rover Long Wheelbase met hybride aandrijving. De auto werd voor het eerst gebruikt door Her Majesty The Queen bij het uitreiken van 'New Colours' aan het Royal Welsh Regiment in Cardiff. De Queen is Colonel-in-Chief van het regiment.

  Lees meer

 • RANGE ROVER VIERT 45 JAAR VAN LUXE, DESIGN EN INNOVATIE

  17-6-2015

  RANGE ROVER VIERT 45 JAAR VAN LUXE, DESIGN EN INNOVATIE

  De iconische Range Rover viert op 17 juni 2015 zijn 45e verjaardag. Deze belangrijke mijlpaal is de jongste in een serie hoogtepunten dit jaar voor 's werelds meest geliefde luxueuze SUV.

  Lees meer

 • AUTONOME RIJFUNCTIES VIA SMARTPHONE VOOR STUDIEMODEL RANGE ROVER SPORT

  16-6-2015

  AUTONOME RIJFUNCTIES VIA SMARTPHONE VOOR STUDIEMODEL RANGE ROVER SPORT

  Met een Range Rover Sport presenteert Jaguar Land Rover autonome rijfuncties die in de toekomst de weg naar serieproductie kunnen vinden. Centraal hierbij staat bediening via een smartphone. Met een app wordt het mogelijk een auto zelfstandig uit krappe parkeerplaatsen te laten vertrekken en een 180-graden-draai uit te voeren. Zelfs in het terrein komen de autonome rijfuncties van pas.

  Lees meer

 • KOMENDE LAND ROVERS EN JAGUARS SCANNEN WEGDEK, VOORKOMEN SCHADE

  10-6-2015

  KOMENDE LAND ROVERS EN JAGUARS SCANNEN WEGDEK, VOORKOMEN SCHADE

  Jaguar Land Rover ontwikkelt een online technologie waarmee auto's in staat zijn bijvoorbeeld kuilen en openstaande putdeksels in de weg te herkennen. Deze informatie kan direct worden gedeeld met andere voertuigen én met gemeentelijke instanties.  Medeweggebruikers kunnen zo anticiperen op het gevaar en gemeentelijke instanties kunnen snel tot reparatie overgaan. Dit alles kan schades en ongevallen helpen voorkomen.

  Lees meer

 • NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY SPORT EXECUTIVE LEASEAUTO VAN HET JAAR

  8-5-2015

  NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY SPORT EXECUTIVE LEASEAUTO VAN HET JAAR

  De nieuwe Land Rover Discovery Sport is door Alphabet Lease uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar 2015 in de Executive-klasse. De uitslag werd vandaag bekendgemaakt tijdens de BNR Autoshow door Juryvoorzitter Anne Brons, Director Marketing & Business Development van Alphabet.

  Lees meer

 • RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE ONTHULD TIJDENS TESTS IN UNIEKE, ONDERGRONDSE LOCATIE

  2-3-2015

  RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE ONTHULD TIJDENS TESTS IN UNIEKE, ONDERGRONDSE LOCATIE

  Land Rover heeft officieel bevestigd dat de Range Rover Evoque Convertible, de eerste compacte premium SUV convertible ter wereld, in productie gaat en volgend jaar op de markt komt. Tevens presenteert Land Rover een film van de Convertible tijdens een uniek, ondergronds testprogramma in de nieuwe Crossrail-tunnels onder Londen.

  Lees meer

 • BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  9-2-2015

  BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  Jaguar Land Rover is goed vertegenwoordigd in SPECTRE, de 24e James Bond-film. In het avontuur zijn er rollen weggelegd voor de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en de Land Rover Defender Bigfoot. Al deze auto's worden geleverd door Jaguar Land Rover Special Operations, de maatwerkafdeling van het concern.

  Lees meer

 • JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  9-2-2015

  JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

  Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing. Via dit label bieden Jaguar en Land Rover aantrekkelijke operational lease-oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee worden de dealers van Jaguar en Land Rover nog meer dan voorheen 'one stop shops' op het gebied van mobiliteit. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met mobiliteitsaanbieder ALD Automotive.

  Lees meer

 • 3 WINNAARS ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ ONTHULD OP OBJECT ROTTERDAM

  5-2-2015

  3 WINNAARS ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ ONTHULD OP OBJECT ROTTERDAM

  Land Rover maakt tijdens de openingsavond van designbeurs OBJECT Rotterdam de drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd bekend. De ontwerpen van de Range Rover Evoque van Benjamin Scheltema, Gijs Spierings en Maurice Grootheest werden door de onafhankelijke jury bekroond als meest origineel. Marijn Caniëls won de speciale prijs voor designstudenten, een stageplaats bij design studio Studio Piet Boon.

  Lees meer

 • BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  19-1-2015

  BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  Twee op-en-top Britse merken - Barbour en Land Rover - kondigen hun tweede samenwerking op kledinggebied aan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015. De collectie is geïnspireerd door de belangrijkste kenmerken van beide merken en biedt kleding die zich kenmerkt door gedeelde waarden als capaciteiten, design, betrouwbaarheid en stijl. De kledingstukken zijn geïnspireerd door Land Rover's eigentijdse design en verfijnde luxe, en vormen een moderne interpretatie van de tradities van de twee merken.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  9-1-2015

  LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  Met een maximale score van vijf sterren heeft EuroNCAP de Land Rover Discovery Sport uitgeroepen tot de veiligste SUV in zijn klasse. Door aangescherpte eisen lag de nadruk in 2014 op actieve veiligheidssystemen; een gebied waarop de Discovery Sport de concurrentie ruim achter zich wist te laten.

  Lees meer

 • LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  7-1-2015

  LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  Land Rover ging terug naar de plek waar het allemaal begon als start van een jaar vol eerbetoon aan de iconische Defender. De unieke, 1 kilometer grote zandtekening op het strand van Red Wharf Bay in Aglesey, Wales, vormt niet alleen het begin van het herdenkingsjaar, maar markeert ook de presentatie van drie exclusieve limited edition-modellen en het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Defender.

  Lees meer

 • Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  3-12-2014

  Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  De nieuwe Discovery Sport krijgt maximale veiligheidsscore na zwaar testprogramma. Het is de eerste Land Rover met een compleet nieuwe veiligheidssystemen als voetgangersairbag en autonoom noodstopsysteem.

  Lees meer

 • JUWEEL VAN EEN VOORRAAD ACTIE!

  21-11-2014

  JUWEEL VAN EEN VOORRAAD ACTIE!

  Bij een Land of Range Rover uit voorraad een horlogecheque t.a.v. € 3.000,- cadeau!

  Lees meer

 • VAN MOSSEL LAND ROVER ZWOLLE OPENT DE DEUREN

  27-8-2014

  VAN MOSSEL LAND ROVER ZWOLLE OPENT DE DEUREN

  VAN MOSSEL LAND ROVER VANAF VANDAAG, DINSDAG 23 SEPTEMBER WEER OPEN
  

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  11-8-2014

  RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  De eerste Land Rover die de nieuwe high-performance SVR-badge mag dragen, de Range Rover Sport SVR, accelereert in 4,7 seconden van 0-100 km/h en sprint door naar een elektronisch begrensde topsnelheid van 260 km/h. 

  Lees meer

 • LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  30-7-2014

  LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  Land Rover heeft de tot nu toe grootste hint gegeven over het design van de nieuwe Discovery Sport, met het debuut van een nieuwe camouflage-wrap die bevestigt dat de nieuwe, compacte SUV beschikbaar zal komen in een 5+2-zits uitvoering.

  Lees meer

 • Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  24-7-2014

  Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  Land Rover is geëindigd in de Top 5 van het J.D. Power 2014 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL)-onderzoek. Op productniveau haalde de Range Rover voor het tweede jaar op rij de eerste plaats in zijn klasse; als merk eindigde Land Rover op vierde positie. De Range Rover Sport en Jaguar F-TYPE eindigde als derde in zijn segment. 

  Lees meer