De nieuwe Land Rover Discovery bij Van Mossel

Disco VMLR

Maandagavond 28 november stond de nieuwe Land Rover Discovery tijdelijk in onze showroom, voor een exclusieve preview.

Van het markante, dynamische exterieur tot zijn sublieme finesse en aantrekkelijke luxe is de nieuwe Discovery een van Land Rover's meest verleidelijke modellen ooit. Daarbij zorgen de optie van zeven volwaardige zitplaatsen met Intelligent Seat Fold en tal van andere ingenieuze kenmerken dat ook zijn veelzijdigheid en functionaliteit toonaangevend zijn. Land Rover's superieure all-terrain expertise, intu├»tieve connectivity en de nieuwste innovatieve technologie brengen de capaciteiten en prestaties van de nieuwe Discovery op een nog hoger niveau.

SUPERIEURE CAPACITEITEN
Land Rover's superieure all-terrain capaciteiten, enorme doorwaaddiepte en systemen als Terrain Response 2 en Advanced Tow Assist garanderen dat de nieuwe Discovery overal op is berekend, wat u ook van plan bent en waar ter wereld uw reis naartoe gaat.
Waarheen uw reis ook gaat en wie of wat u ook wilt meenemen, u zult ontdekken dat de nieuwe Discovery de enige auto is die u van nu af aan nog nodig hebt.

We verwachten de nieuwe Land Rover Discovery medio maart in onze showroom. Uiteraard houden we u op de hoogte. Wilt u meer informatie of alvast een proefrit aanvragen?

Contact een van onze verkoopadviseurs.
Jasper Wrenger - j.wrenger@van-mossellandrover.nl | +31(0)6-15385301
Marcel van den Berg - m.vandenberg@van-mossellandrover.nl | +31(0)6-20441958
Sjors Bakkes - s.bakkes@van-mossellandrover.nl | +31(0)6-55699010