Instagram

 • Van Mossel Land Rover op Winterryck

  24-1-2015

  Van Mossel Land Rover op Winterryck

  Van Mossel Land Rover staat vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari op het winterevent Winterryck. Met 80 standhouders waaronder wij belooft dit een groot succes te worden. het winterevent vindt plaats naast het prachtige museum Natura Docet.

  Lees meer

 • Juweeltje! Nu een waardecheque van €3.000 cadeau.

  23-1-2015

  Juweeltje! Nu een waardecheque van €3.000 cadeau.

  Bij aanschaf van een Land of Range Rover uit voorraad een horlogecheque t.w.v. € 3.000,- cadeau! Juweel van een voorraad actie!

  Lees meer

 • BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  19-1-2015

  BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

  Twee op-en-top Britse merken - Barbour en Land Rover - kondigen hun tweede samenwerking op kledinggebied aan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015. De collectie is geïnspireerd door de belangrijkste kenmerken van beide merken en biedt kleding die zich kenmerkt door gedeelde waarden als capaciteiten, design, betrouwbaarheid en stijl. De kledingstukken zijn geïnspireerd door Land Rover's eigentijdse design en verfijnde luxe, en vormen een moderne interpretatie van de tradities van de twee merken.

  Lees meer

 • LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  9-1-2015

  LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

  Met een maximale score van vijf sterren heeft EuroNCAP de Land Rover Discovery Sport uitgeroepen tot de veiligste SUV in zijn klasse. Door aangescherpte eisen lag de nadruk in 2014 op actieve veiligheidssystemen; een gebied waarop de Discovery Sport de concurrentie ruim achter zich wist te laten.

  Lees meer

 • LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  7-1-2015

  LAND ROVER LANCEERT JAAR VAN DEFENDER EERBETOON MET GIGANTISCHE ZANDTEKENING EN TRIO VAN LIMITED EDITIONS

  Land Rover ging terug naar de plek waar het allemaal begon als start van een jaar vol eerbetoon aan de iconische Defender. De unieke, 1 kilometer grote zandtekening op het strand van Red Wharf Bay in Aglesey, Wales, vormt niet alleen het begin van het herdenkingsjaar, maar markeert ook de presentatie van drie exclusieve limited edition-modellen en het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Defender.

  Lees meer

 • Rane Rover by Piet Boon

  23-12-2014

  Rane Rover by Piet Boon

  Al acht jaar lang werken Land Rover en de Nederlandse ontwerper Piet Boon samen. Sinds 2006 heeft deze speciale samenwerking meerdere keren succesvol geresulteerd in diverse door Boon ontworpen Design en Limited Editions, zo ook nu de nieuwe Range Rover by Piet Boon. Wederom een unieke toevoeging aan de bijzondere reeks Design Editions.

  Lees meer

 • Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  3-12-2014

  Nieuwe Discovery Sport haalt vijf sterren bij EURONCAP-test

  De nieuwe Discovery Sport krijgt maximale veiligheidsscore na zwaar testprogramma. Het is de eerste Land Rover met een compleet nieuwe veiligheidssystemen als voetgangersairbag en autonoom noodstopsysteem.

  Lees meer

 • Van Mossel Land Rover officieel carsponsor Military Boekelo

  9-10-2014

  Van Mossel Land Rover officieel carsponsor Military Boekelo

  Van donderdag 9 tot en met zondag 12 oktober was Van Mossel Land Rover aanwezig tijdens de 44ste week van de Military te Boekelo, één van de beste paarden sportevenementen van Nederland.  

  Lees meer

 • RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  11-8-2014

  RANGE ROVER SPORT SVR IS SNELSTE, KRACHTIGSTE EN MEEST DYNAMISCHE LAND ROVER OOIT

  De eerste Land Rover die de nieuwe high-performance SVR-badge mag dragen, de Range Rover Sport SVR, accelereert in 4,7 seconden van 0-100 km/h en sprint door naar een elektronisch begrensde topsnelheid van 260 km/h. 

  Lees meer

 • LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  30-7-2014

  LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

  Land Rover heeft de tot nu toe grootste hint gegeven over het design van de nieuwe Discovery Sport, met het debuut van een nieuwe camouflage-wrap die bevestigt dat de nieuwe, compacte SUV beschikbaar zal komen in een 5+2-zits uitvoering.

  Lees meer

 • Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  24-7-2014

  Land Rover haalt top 5-positie in J.D. Power-onderzoek

  Land Rover is geëindigd in de Top 5 van het J.D. Power 2014 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL)-onderzoek. Op productniveau haalde de Range Rover voor het tweede jaar op rij de eerste plaats in zijn klasse; als merk eindigde Land Rover op vierde positie. De Range Rover Sport en Jaguar F-TYPE eindigde als derde in zijn segment. 

  Lees meer

Van Mossel Land Rover Enschede +31 (0)53-4318112 info@van-mossellandrover.nl Parkweg 102 7545 MV Enschede